Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A celebek is horkolnak.

Ha azt gondolod kedves Olvasó, hogy a horkolás kizárólag a Te problémád, vagy csak a párodnak jelent gondot, hát nagyot tévedsz.

Ahogy bárki lehet beteg, szenvedhet ilyen-olyan egészségügyi problémától, úgy a hírességek is. És bizony ők is horkolhatnak, ahogy teszik is jó néhányan közülük. 

A stars.topic.com cikke szerint szép számmal vannak a nagy külföldi sztárok között is, akik húzzák a lóbőrt, hortyognak, vagy éppen zeng tőlük a ház. 

Matt Damon horkolására korábbi párjai, Winona Ryder és Minnie Driver is panaszkodtak. A színész ezért meglehetősen alternatív módszerhez, a hipnózishoz folyamodott a horkolás megszüntetése érdekében. Arról nem szól a fáma, hogy mennyire hatásos a kezelés. 

Ethan Hawke horkolását Uma Thurman úgy jellemezte, hogy nagyjából egy elefánt csorda üvöltésével megegyező hangerejű. A színésznő egyébként megerősítette, hogy nem ezért vált el tőle. 

Tom Cruise amikor még Katie Holmes-szal élt, a közös palotájukba egy hangszigetelt hálószobát épített be a saját részére, amit "horkoratóriumnak" nevezett el. Ő ugyanis annyira hangosan horkol, hogy a hatalmas ház minden szegletében hallható volt a "kis éji zene". 

David Arquette  is a nagyon hangosan horkolók táborába tartozik: Curtney Cox szerint David akkora zajjal horkolt, hogy szinte rázkódtak a falak. 

Rihanna (hogy legyen azért nő is a horkoló celebek között) egyszer kénytelen volt nyilvánosan bocsánatot kérni egy repülőjárat utasaitól, mert állítólag akkorát horkantott a Miami-ba tartó gépen, hogy mindenki rettenetesen megijedt. 

Guy Ritchie is külön hálószobába volt kénytelen költözni, mert korábbi párja, Madonna nem viselte el a hangos horkolását. 

Shaquille O'Neal viszont már alvási apnoe-val küzd, ő éjszaka több alkalommal hosszabb ideig nem vesz levegőt alvás közben. Állítólag mivel annyira megviseli őt a saját horkolása, valamint mert tisztában van az alvási apnoe (OSA) veszélyeivel, így még a Harvard Orvosi Iskola egy ezzel foglalkozó videoklipjében is szerepet vállalt. 

A lista valószínűleg nem teljes, hiszen csak az eredeti cikkben szerepel még néhány híresség, akik húzzák a lóbőrt. Tehát ne keseredj el, amikor arra ébredsz egyedül az ágyadban, hogy valaki már megint horkol. Ha Te vagy az, akkor tégy ellene. Ha nem Te, akkor is. 

www.horkoshop.hu